ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ!!!

πηγή: Intime
 

Θα το δούμε και αυτό. Ο Μαρινάκης να ξαποστείλει τον Καραπαπά. Κι όχι μόνο να τον διώξει από τον Ολυμπιακό, αλλά και να κόψει κάθε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο που διασύρει τον σύλλογο. Επειδή ο Καραπαπάς και είναι υπάλληλος της εταιρείας Ολυμπιακός και εκπροσωπεί τον πρόεδρό του.

Τι έχει συμβεί; Ο Γιώργος Παράσχος δημόσια έκανε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Καραπαπάς τον απεκάλεσε «καραγκιόζη» και «νούμερο». Συνέβη στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός-Πλατανιάς στο Καραϊσκάκη.

Το φοβερό είναι ότι ο Παράσχος, άτομο κατ’ εξοχήν χαμηλών τόνων, ισχυρίζεται ότι η επίθεση που δέχθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Μαρινάκη έγινε…
-…Άνευ λόγου και αιτίας
-Πριν καν αρχίσει το παιχνίδι

Δεν κατάλαβα. Αν είχε αρχίσει το παιχνίδι, ποια είναι η διαφορά. Κι αν ο φιλοξενούμενος προπονητής προς τους παίκτες του είχε συμπεριφορά τέτοια που διαφωνούσε ο επικοινωνιολόγος Καραπαπάς, αυτός θα δικαιολογείτο να χαρακτήριζε «νούμερο» και «καραγκιόζη» τον προπονητή του Πλατανιά;

Βεβαίως ο Καραπαπάς δεν είναι καραγκιόζης. Ούτε και νούμερο είναι. Αυτό, όμως, δεν τον νομιμοποιεί να απευθύνει υβριστικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς, εάν πράγματι δεν λέει ψέματα ο Παράσχος.

Η πληροφορία που έχω είναι ότι για την καταγγελία του Παράσχου έχει σοκαριστεί ο Μαρινάκης. Ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που ποτέ δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να αντιδράσει όπως ο υπάλληλός του, σύμφωνα με την καταγγελία του Παράσχου. Γι’ αυτό ο εφοπλιστής και καναλάρχης διέταξε να γίνει σχετική έρευνα.

Αν, λοιπόν, διαπιστωθεί ότι πράγματι είναι ένοχος ο Καραπαπάς, τότε θα τον ξεχάσουμε από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης έχει ευαισθησίες και δεν θα αφήσει ατιμώρητη μία απαράδεκτη συμπεριφορά από διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν χαμπαριάζει από παρασκήνιο ο Μαυροκουκουλάκης