ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει με δέκα παίκτες όταν έχει στην ενδεκάδα του τον Αθανασιάδη. Το παλληκάρι είναι απών. Χωρίς να φταίει ο ίδιος. Έτσι έγινε και στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ.

Σέντερ φορ είναι ο ασχημάντρας και είναι επόμενο να περιμένεις να του δώσουν δουλειά από πίσω. Πως θα σκοράρει, δηλαδή πως θα κάνει την δουλειά του όταν δεν του δίνουν ούτε μια μπαλιά.

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ ακυρώνει τον κυνηγό κρούσης που κατεβάζει στο γήπεδο. Και ο συγκεκριμένος Κλάους είναι ποδοσφαιριστής της μιας επαφής. Και στο ματς με την ΑΕΚ ήταν όλος μια κεφαλιά. Τίποτα άλλο.

Κανονικά από τον άξονα, από πίσω θα πρέπει να τροφοδοτείται ο Κλάους. Να φωνάξουμε τον Σαράφη. Αν όχι αυτόν, να φωνάξουμε τον Δαμανάκη. Αν ούτε και αυτόν, τον Κούδα.

Σάχωφ, λέει. Τίποτα ο άνθρωπος. Γι’ αυτή τη δουλειά είναι και ο Μπίσεσβαρ που μπήκε πάλι αλλαγή. Παίκτης με προσόντα αλλά όπως λέει ο Ίβιτς δεν μπορεί να παίζει σε όλα τα ματς. Και μόνο κανά τέταρτο, κανά 20λεπτο. Έτσι δεν γίνεται δουλειά όμως.

Ούτε από πίσω έπαιζαν τον Κλάους, ούτε οι ακραίοι κυνηγοί. Ο Ροντρίγκες και ο άλλος, ο Κάμπος, που ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά από ουσία μηδέν. Από αποτέλεσμα μηδέν.

Διαβάστε ακόμα:

Καλά έκανε και έριξε τη φωτοβολίδα