ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ!

πηγή: Intime
 

Φωτοβολίδα στην Τούμπα και πάσης Ελλάδος! Για την τρέλα μας, ρε γαμώτο. Φιλικό ήταν το ματσάκι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και πολύ σωστά έπεσε η φωτοβολίδα. Για να ανάψουν τα αίματα. Πώς να ανεχθούν κάποιοι ένα μαϊμού ντέρμπυ όπως αυτό, χωρίς φαγωμάρες ανάμεσα στους παίκτες και με τον διαιτητή όλο χαμόγελα.

Φεύγει, λοιπόν, η φωτοβολίδα από την Θύρα 4, περνάει πάνω από τα κεφάλια των παικτών και αφού προσγειώνεται στο χορτάρι μετά την σέντρα, συνεχίζει την πορεία της 20-30 μέτρα προς την πλευρά της περιοχής του ΠΑΟΚ.

Αυτοί είμαστε, ρε. Να μη ξεχνιόμαστε. Και ο σπήκερ είπε το παραμύθι του. Ότι ο κόσμος στο γήπεδο τα ‘βαλε μ’ αυτόν τον παλιοκερατά που έριξε την φωτοβολίδα. Αντί να καταγγείλει το γεγονός και να ευχηθεί που ευτυχώς δεν σκοτώθηκε κανένας. Που δεν τραυματίστηκε κανένας.

Άσε τους άλλους να ψάχνονται αν έπρεπε να διακοπεί ή όχι το ματς. Δεν είναι εκεί το θέμα. Έπεσε για μια ακόμα φορά φωτοβολίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε αδιόρθωτοι. Γιατί στην πραγματικότητα σηκώνουμε τα χέρια σε αυτό το απαράδεκτο γεγονός με τον τρόπο που το ανεχόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Και καφενείο ο Ολυμπιακός, έκανε το τρίποντο