ΠΑΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΥΛΕΣ «ΕΙΣΟΔΟΥ» ΚΑΙ «ΕΞΟΔΟΥ»

πηγή: Intime
 

Από την μια ο Ουακασώ στην άμυνα, από την άλλη ο Ιμπάρμπο στην επίθεση. Οι δύο «Πύλες» καταστροφής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Ο μεν ένας δεν υπήρχε στο πόστο του, ήταν διαρκώς απών, έπρεπε να τον… καλέσουν ονομαστικά, για να επιστρέψει πίσω.

Ο Ουακασώ ήταν από αριστερά η πύλη εισόδου του Ολυμπιακού στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο δε Ιμπάρμπο, ο δεξιός κυνηγός του Παναθηναϊκού, ήταν ο «φρουρός» της άλλης πλευράς. Της πύλης εξόδου του Ολυμπιακού. «Θέλετε να φύγετε, να πάτε απέναντι, κανένα πρόβλημα».

Τι μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός με μία προβληματική ενδεκάδα; Και τους δύο μαύρους να λένε στους αντιπάλους «Περάστε, σκουπίστε».

Υποψιάζομαι ότι δεν είναι «καθαρό» το 3-0 του Ολυμπιακού. Ποια εξήγηση να έχω γιατί ο πρωταθλητής δεν πήρε στα σοβαρά το ντέρμπυ. Τι είναι εκείνο που τον κράτησε και δεν κυνήγησε μεγαλύτερο σκορ. Είμαι σίγουρος ότι αν ο χθεσινός Ολυμπιακός είχε περισσότερους Έλληνες παίκτες το σκορ θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο. Όχι διότι έχασε ευκαιρίες, όσο γιατί δεν χτύπησε το παιχνίδι απέναντι σε ένα προβληματικό αντίπαλο. Οι ξένοι δουλεύουν για το μεροκάματο, αφού το καθαρίσαμε το ματσάκι γιατί να τρέξουμε περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Ολυμπιακό