ΠΩΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΑ

πηγή: Intime
 

Σκέπτομαι τι θα πάθαινε από τον Ατρόμητο η ΑΕΚ, αν δεν είχε παρουσιαστεί...βελτιωμένη, κατά δήλωση του νέου προπονητή Μοράις. Ακριβώς επειδή η ομάδα, μετά από δύο κολλητές γκέλες στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε βελτιωμένη, γι’ αυτό δεν έχασε από τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος, όπως όλοι οι προπονητές, λέει τα δικά του. Που κατά κανόνα δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Γαμημένο πράμα η πραγματικότητα και για να την αποφύγεις το ρίχνεις στη φαντασία, στην ελπίδα, στο μπαλαμούτι.

Δεν κατάφερε να κερδίσει η ΑΕΚ σε παιχνίδια έδρας, στη σειρά τρεις ομάδες με χαμηλώτερους αγωνιστικούς στόχους απ’ αυτήν. Αυτή είναι η αλήθεια. Η πραγματικότητα . Που δεν πονάει απλά. Που δεν σ’ αφήνει πίσω μονάχα. Σε φορτώνει και ασήκωτο άγχος. Επειδή σε τοποθετεί ως ποδοσφαιρική δύναμη μικρότερων κυβικών απ’ όσο νομίζεις.

ΑΕΚ είσαι. Στο όνομα, ναι. Με αποτελέσματα στην έδρα σου που φέρνει μία ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει στην κατηγορία.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, που την τρως στη μάπα όχι διότι έκανες μία γκέλα. Επειδή σε δύο σερί ματς ήσουν ανίκανη να φτάσεις στη νίκη.

Με τρεις αποτυχίες, τη μία καπάκι μετά την άλλη απαγορεύεται να ρίχνεις ευθύνες, ακόμα κι αν έχεις δίκαιο, στον επόπτη, στον διαιτητή, στην ατυχία, στον προπονητή σου, στον τερματοφύλακά σου.

Αλήθεια. Πως θα γλυτώσει ακόμα και η ΑΕΚ, ομάδα με το μεγάλο όνομα, από το κομπλεξάρισμα που πλέον την στοιχειώνει. Μετά τις τρεις αποτυχίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έδωσε τη μαφιόζικη εντολή