ΚΟΥΦΟ! Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

πηγή: Intime
 

Κλήρωσε κάποιος Βασιλειάδης για νέος υφυπουργός αθλητισμού. Με το καλημέρα καίνε το εξοχικό του αρχιδιαιτητή. Τι κάνεις ως κυβερνητικός υπεύθυνος; Τίποτα. Πολύ σωστά! Όταν είσαι άσχετος, το φρόνιμο είναι να κάνεις...τίποτα.

Και επειδή ο νέος, αυτός ο Βασιλειάδης, είναι άσχετος με το αντικείμενο ζήτησε...πληροφόρηση από τις δημοσιογραφικές οργανώσεις. Το λάθος! Όχι από δημοσιογράφους, αλλά από τους συνδικαλιστές της δημοσιογραφίας. Υπάρχει διαφορά.

Επί της ουσίας. Γιατί ο Τσίπρας διόρισε υφυπουργό έναν συριζαίο που δεν είχε τριβή, κάποια ουσιαστική επαφή με το χώρο; Γιατί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι άσχετος. Εντελώς. Ανίδεος στα οικονομικά, δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο στη γωνία και ανέλαβε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.

Δεν κατάλαβα. Πρωθυπουργός άσχετος να κάνει υπουργούς σχετικούς. Όχι, δα! Μόνο ένα κορόιδο θα το κάνει αυτό. Ή ένας άσχετος μεν, αλλά πολύ σπουδαίος άνθρωπος.

Έτσι που λες. Τρέχει αυτός ο Βασιλειάδης να πάρει στο κυνήγι την εγκληματική οργάνωση, όμως δεν ξέρει προς τα που να...τρέξει.

Διαβάστε ακόμα:

Σύσκεψη καφενείο στο Μαξίμου για το σπίτι του Μπίκα