ΠΟΙΝΗ Η ΜΗ...ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Τις ακούω βερεσέ τις απειλές, πρωθυπουργικές και υπουργικές, ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Ότι ο σύριζας θα ξεδοντιάσει την μαφία στο ποδόσφαιρο. Ότι στη μάχη για να ξεβρωμίσει ο χώρος μπαίνουν η ΚΥΠ και η Αντιτρομοκρατική.

Με τα...λόγια δεν γίνεται τίποτα, ακόμα κι αν κληθεί το NATO, το FBI, η CIA, η Μοσάντ. Τι, δηλαδή, θα γίνει που μέχρι σήμερα δεν έγινε, για να το καταλάβω.

Μήπως θα...απαγορεύσουν στο συνδικάτο του εγκλήματος να μην... ενασχολείται με το ποδόσφαιρο; Έλα! Ας σταματήσουν την πλάκα. Τι άλλο παρά πλάκα κάνουν όταν 22 μήνες κι αυτή η κυβέρνηση κάνει το κορόιδο. Όπως το λεω! Γεμάτες υποκρισία είναι οι συριζαίικες ευαισθησίες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία ακόμα έχει λόγο, ακόμα έχει εξουσία στο πρωτάθλημα.

Βγήκε δικαστική απόφαση και...απαγόρευσε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σ’ αυτόν και στον άλλον. Μιλάμε για πλάκα. Για σκέτη πλάκα. Και την έγραψαν κανονικά τη δικαστική απόφαση οι κατηγορούμενοι. Και δεν περιορίστηκε η εγκληματική δράση τόσο μέσα στα γήπεδα, όσο και σε...εξοχικές κατοικίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο σοβαρός πρωθυπουργός αποφασίζει ερήμην των «4»