ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ, ΡΕ ΓΙΑΧΟ...

πηγή: Intime
 

Τριτσώνης κλήρωσε αρχιδιαιτητής. Ήταν ο βοηθός στον τελικό κύπελλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, που είδε το πέναλτυ του Μανιάτη αλλά είπε στο κοράκι με τη σφυρίχτρα, στον Γιάχο, «Παίζετε...»

Λίγο είναι να πεις «κλασικό» πέναλτυ την απόκρουση της μπάλας με το χέρι. Φάση που βγάζει μάτια. Ο Γιάχος, από Χίο μεριά, της ΕΠΣ με πρόεδρο κατακόκκινο ήταν δίπλα, κολλητά στη φάση, κι όμως... ρώτησε τον Τσιρτσώνη.

Τι να κάνει ο φουκαράς ο Τριτσώνης που ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Άγγελος Φιλιππίδης τον είχε διορίσει στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Να πει ότι ήταν πέναλτυ; Να έρθει, δηλαδή, στην κόντρα με το «σύστημα» που λένε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και να χάσει το μεροκάματο.

Γιατί, νομίζεις, ο Τριτσώνης και ο κάθε Τριτσώνης θέλει πόστο στην Επιτροπή Διαιτησίας; Για το ταληράκι, βέβαια. Για τα φράγκα, βεβαια. Για τι άλλο.

Παρακάτω. Ο Τριτσώνης, γιος δασκάλου και κάποτε διαιτητή, όχι Α’ εθνικής, είναι ηθικό στοιχείο. Δεν κατάλαβα. «Λάθη» και αμαρτίες δεν κάνουν μόνον οι αλεπουδιάρηδες. Οι πονηροί. Κι ένας καθαρός θα συμβιβαστεί σε κάποια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα:

Επαναστάτης ποιητής ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης