Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

πηγή: Intime
 

Την έκανε σωστά τη δουλειά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ομορφα και πολιτισμένα. Δεν μιλάω για τη νίκη στο Περιστέρι, αλλά την ξήγα στον Μπεργκ. Σου έχω το καυτό ρεπορτάζ με μερικές ημέρες καθυστέρηση. Θα σου μεταφέρω το διάλογο των δυο ανδρών.

Για να είμαι πιο ακριβής ήταν μονόλογος του προπονητή που τον σκεφτόταν κανά δυο τρεις ημέρες για το πώς ακριβώς θα τον θέσει. «Μάρκους, χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Η προηγούμενη περίοδος έχει τελειώσει. Είσαι ο καλύτερος παίκτης που έχω και πρέπει να με βοηθήσεις να βγάλω την ομάδα από το λούκι. Θέλω να πάρεις δυο ημέρες ρεπό, δεν θα σε έχω στην αποστολή για το παιχνίδι του europa. Θέλω να ξεκουραστείς και να σκεφτείς. Είσαι μαζί μου σε αυτό;»

Με αυτό τον τρόπο ο Ουζουνίδης είπε στον Σουηδό πως πρέπει να πάψει να είναι προκλητικά αδιάφορος και εριστικός, όπως τον είδε και από κοντά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Φως φανάρι, όχι από την απόδοση του Σουηδού στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά από τη διαφορετική διάθεση που έδειξε. Έτρεξε περισσότερο, νευρίασε λιγότερο, ηγήθηκε σε κάποιες στιγμές. Το έχουμε ξαναπεί, το καλύτερο ρεπορτάζ βγαίνει με βάση τη λογική κι όχι με μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα.

Ο Μπεργκ δεν απάντησε στον Ουζουνίδη, έδειξε πάντως πως καταρχάς συμφωνεί να αναλάβει δράση. Δεν έχει πειστεί απόλυτα, όμως θέλει κι ο ίδιος να ξεφύγει από το τέλμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αν ψάξουν καλύτερα...