ΤΕΘΛΙΜΕΝΗ ΧΗΡΑ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Μετά από μια ώρα παιχνίδι περίπου ο Ίβιτς έβαλε μέσα τον Αθανασιάδη. Τι ήταν αυτό! Δεν έβλεπες ποδοσφαιριστή, ετοιμοπόλεμο και επαγγελματία, αλλά έναν φουκαρά. Που δεν πίστευε στον εαυτό του. Που φοβόταν να μπει στον αγώνα, να δηλώσει παρών στο γήπεδο. Τι συνέβαινε;

Τεθλιμένη χήρα ήταν ο Κλαους, τα… κλάματα έτοιμος να βάλει για τον πρόσφατα αδικοχαμένο σύζυγο. Ένας ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πλατανιά σε πολύ καλό φεγγάρι, και ένας Αθανασιάδης πτώμα ψυχολογικά. Αυτοκαταστροφικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν δεν σκέπτεται θετικά. Όταν έχει αρνητική σκέψη. Να μην προσπαθεί, μήπως και αποτύχει. Και να «κρύβεται» από το παιχνίδι.

Όχι, κύριε! Ας χάσεις και μια και δύο προσπάθειες. Δεν τρέχει τίποτα. Όταν πάρεις μπρος, τότε η απόδοση σου δεν θα σταματήσει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Αρκεί να είσαι αυτός που είσαι. Όχι ο κομπλεξικός σου εαυτός.

Ποιός θα σε βοηθήσει, ρε Αθανασιάδη, εκτός από τον εαυτό σου; Μόνον εσύ. Μην περιμένεις από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα μπορείς εσύ να δώσεις. Διαφορετικά η περίπτωσή σου είναι ένα είδος υποβιβασμού. Αυτοϋποβιβασμού.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αν ψάξουν καλύτερα