ΩΣΑΝΝΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΣΑΒΒΙΔΟΙΣ, Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!

πηγή: Intime
 

Επέστρεψε ο Τζαβέλλας στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό έλεγε η είδηση χθες το απογευμα και κατά την πάγια τακτική των breaking news, χωρίς άλλες σάλτσες υποσημειωνόταν πως θα ακολουθούσε ολοκληρωμένη η ιστορία αργότερα.

Δεν χρειαζόμουν τη συνέχεια. Ο «ύπουλος», όπως τον χαρακτήρισε ο προπονητής του, Τζαβέλλας επιστρέφει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Επιστρέφει, ενώ ο ίδιος προπονητής παραμένει στην πρώτη ομάδα. Φαντάζομαι πως αν είχε απολυθεί - παραιτηθεί - υποβιβαστεί στη δεύτερη, θα είχε δοθεί η είδηση πριν την επιστροφή του Τζαβέλλα.

Νομικό και οικονομικό το αίτιο της επιστροφής, γιατί αλλιώτικα ο Τζαβέλλας θα μπορούσε να απαιτήσει 2 εκατομμυριάκια, έγραψε η συνέχεια. Το ξεπερνάω. Κάνω πώς δεν το έχω ακούσει καν.

Πέρασε ένα χρονικό διάστημα, που -φαντάζομαι- πως οι αντιθέσεις εξαφανίστηκαν. Για το καλό της ομάδας Ιβιτς και Τζαβέλλας έδωσαν εξηγήσεις και τα χέρια. Ο Ιβιτς έγραψε σε ένα τετράδιο 100 φορές στα ελληνικά και άλλες τόσες στα σέρβικα «Δεν πρόκειται να ξαναπώ ύπουλο τον Τζαβέλλα». Ο Τζαβέλλας από την πλευρά του κρεμάστηκε ανάποδα και υποβαλλόμενος επί 24ώρου στο μαρτύριο της σταγόνας, ομολόγησε πως δεν θα ξαναμφισβητήσει τη δυνατότητα του ΠΑΟΚ να κερδίσει ακόμα και σε έδρες όπως η Φλωρεντία.

Μετά, λοιπόν, την τιμωρία, επήλθε η άφεση αμαρτιών και η λύτρωση. Ωσαννά εν τοις Σαββίδοις, ο Τζαβέλλας μετά σου. Βιβλικό και επίκαιρο. Ας τραβήξουν και καμια δεκαριά απολυτίκια στην θύρα 4 για να δέσει το θαύμα της (ανα)γέννησης της ΠΑΟΚάρας!

Διαβάστε ακόμα:

Πιο καράβι της Κερύνειας, ρε κουμπάρε!