ΠΟΙΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ... ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

πηγή: Intime
 

Πρώτος πάντα στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός. Και σίγουρος πρωταθλητής πάλι, ο δε μεγαλομέτοχος Ευάγγελος Μαρινάκης εν όψει του 2017 υπόσχεται ακόμα τα καλύτερα για την ομάδα. Ποια καλύτερα; Αλήθεια, ποια είναι τα καλά, ποια είναι τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό;

ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ακόμα περισσότερο την διαφορά του από εκείνες τις ομάδες οι οποίες πλέον έχουν σταματήσει να αυτοπροβάλλονται ως υποψήφιες πρωταθλήτριες.

ΝΑ ΚΑΝΕΙ... κι άλλες μεταγραφές ο Ολυμπιακός.

Μιλάμε σοβαρά; Καθόλου. Δεν λέει τίποτα για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει το παζάρι των μεταγραφών. Να φύγουν κάποιοι, να έρθουν άλλοι. Υποτίθεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα.

Ούτε έχει νόημα για τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. Χωρίς την πίεση έστω και από μια μόνο ομάδα.

Με τι κουράγια ο οπαδός του Ολυμπιακού να περιμένει τα... καλύτερα. Με πεθαμένους αντιπάλους. Να χαίρεται την ομάδα του όταν αυτή με το πληρέστερο υλικό δεν παίζει μπάλα. Δεν… εμπνέει, δεν ντοπάρει ενθουσιασμό τον οπαδισμό του γάβρου, το γεγονός ότι η ομάδα παίρνει περίπατο το πρωτάθλημα. Εκτός από τους γραφικούς γάβρους που κυκλοφορούν στις παραλίες του διαδικτύου, επειδή οι αντίπαλοί τους κάνουν σαπάκικο πρωταθλητισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο κακός Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο