ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Μία από τα ίδια ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη. Προβληματικός. Προβλέψιμος. Κανένα πρόβλημα. Πήρε αυτό που ήθελε. Κράτησε σε απόσταση τους «αντιπάλους» του στη βαθμολογία. Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι η περίπτωση του Κωστάκη Φορτούνη. Περίπτωση, βέβαια.

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Φορτούνης, με ευρεία, με ευρύτατη περιφερειακή δράση, να μην έχει καταφέρει ακόμα να σφυρηλατήσει τον χαρακτήρα του. Για να συμπεριφέρεται αγωνιστικά σαν ώριμος άνδρας, όχι σαν παιδάκι. Με μια κουβέντα, για να μην λέμε και πολλά, από τον Φορτούνη λείπει η προσωπικότητα. Δεν το έχει το παλληκάρι.

Ήρθε στην ΑΕΚ ο «βλάχος» Μίμης Παπαϊωάννου, χαμηλών τόνων άνθρωπος, άκουγε τα πειράγματα αλλά δεν αντιδρούσε σαν ψευτομαγκάκι. Οργάνωσε την ποδοσφαιρική του σκέψη ο «τσομπάνης» και επεβλήθηκε με την αξία του. Έγινε και «ομοτράπεζος» κοτζάμ Κώστα Νεστορίδη.

Δεν έχω ακούσει ακόμα πρόταση από την Ευρώπη για τον Φορτούνη. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το χαϊδεμένο παιδί του Ολυμπιακού, που παρά τα πολύ καλά στοιχεία του, δεν παίρνει επάνω του το παιχνίδι του πρωταθλητή.

Ναι, ένας ποδοσφαιριστής αρκεί, ο συγκεκριμένος Φορτούνης, να δώσει πυξίδα και μια άλλη αύρα στο μονότονο και άρρυθμο Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι γάβροι πανηγυρίζουν τα χάλια των άλλων