ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Στο κεφάλι της βαθμολογίας Πανιώνιος και Ξάνθη, μετά από μισό πρωτάθλημα. Μετά από 15 αγώνες. Άσε τον Ολυμπιακό, αυτός δεν πιάνεται στον λογαριασμό. Είναι εκτός ανταγωνισμού, εκτός πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός.

Πανιώνιος και Ξάνθη έχουν από κάτω τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και εντάξει η Ξάνθη έχει εδώ και 30 χρόνια την Σκόντα. Τον επιχειρηματία Χρήστο Πανόπουλο. Δικαιούται μια πρωτιά μετά από τόσα χρόνια. Η περίπτωση είναι ο Πανιώνιος. Η ομάδα που έχει πάρει δύο κύπελλα, μάλιστα σε τελικό με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Και έχει υποβιβαστεί δύο φορές. Μια εταιρεία μόνιμα στην κόψη του ξυραφιού, από οικονομικής απόψεως.

Κάποιο «μυστικό» υπάρχει στην Νέα Σμύρνη. Χωρίς τον προπονηταρά Ουζουνίδη, χωρίς Μπουμάλ, Μπακασέτα και Χατζηισαϊα, και Ανσαριφάρντ. Μήπως ξέχασα κανέναν άλλον. Και πήρε ένα ακόμα διπλό στο Περιστέρι, 2-1 τον Ατρόμητο.

Παικταράδες έχει βγάλει ο Πανιώνιος. Ποιόν να πρωτοθυμηθείς. Νεστορίδη, Αναστόπουλο, Μαύρο, Σαραβάκο. Και Δέδε, Χάϊτα, Θ. Ιντζόγλου. Και Λίμα, Πάντιτς. Ποδοσφαιριστές που τους παραχωρεί, διαφορετικά δεν μπορεί να επιβιώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός πόσο θα πουλήσει τον Καρίμ;