ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ...ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Γύρω στούς 60 αληταράδες από Σερβία μεριά ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν, λέει, τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Σάλκε. Έλα! Οπαδοί της Παρτιζάν είναι αυτοί οι... φιλοπαοκτζήδες, που πιθανόν έχουν προηγούμενα με την γερμανική Σάλκε. Έλα!

Δεν υπάρχουν οπαδοί, ρε. Ούτε τους λες «οργανωμένους», «συνδεσμίτες», «χούλιγκάν», με κάποιον τέτοιο αθώο χαρακτηρισμό. Πρόκειται για κακοποιούς. Πρεζόνια που δεν βλέπουν ποδόσφαιρο, που δεν τους ενδιαφέρει καμία ομάδα, παρά μόνο να τσαμπουκαλευτούν. Να δώσουν τη δική τους μάχη. Να ζήσουν τη δική τους «περιπέτεια», να πιάσουν ένα... νόημα που λείπει από τη φτωχή και φουκαριάρικη ζωή τους.

Τελείωσε το ματς, όμως τα αλάνια της Παρτιζάν Βελιγραδίου αφού ήπιαν τα άντερά τους κατά τις τρεις μετά τα άγρια μεσάνυχτα την έκαναν στο ξενοδοχείο των οπαδών της Σάλκε. Ο τσαμπουκάς! Μονομαχίες σώμα με σώμα, διότι και οι Γερμανοί, της ίδιας φυλής ρεμάλια, περίμεναν τους Σέρβους ''συνάδελφους''.

Απατεώνας και ύποπτος είναι όποιος παίρνει στα σοβαρά αυτά τα χαμένα κορμιά. Έτσι, δηλαδή, όπως αυτοί παρουσιάζονται, ότι αγαπάνε την ομάδα τους. Στα παπάρια μας, στο φινάλε. Κοπρόσκυλα είναι, άτομα αξιολύπητα που βλάπτουν τα συμφέροντα της ομάδας τους, αλλά και την δημόσια, εξωαγωνιστική της εικόνα. Και δεν αξίζουν επιείκεια.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΙΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ