ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 9- 0… ΑΠΟΡΟΥΝ!

 

Τόσο εύκολα! Μετά το 4-0 στο κύπελλο, ο Παναθηναϊκός τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα σκόρπισε και 5-0 τον Αστέρα στο πρωτάθλημα. Τι μπορεί να συμβαίνει και κάποιοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων προχθές Σάββατο ήταν σα να... μην ήτανε στο γήπεδο.

Περίεργα πράγματα. Πολύ περίεργα. Ανεξήγητα. Ποδοσφαιριστής, μάλιστα σκόρερ του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσε να βρει… απαντήσεις. Από λανθασμένο βέβαια υπολογισμό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να «πέφτει» πριν ακόμα σουτάρει ο φιλοξενούμενος. Αμυντικός συνήθως να πηγαίνει στη μπάλα μετά από παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ασφαλώς και είναι άσχετο γεγονός με τον Παναθηναϊκό η όποια περίεργη αγωνιστική συμπεριφορά ατομικά και στο σύνολο του Αστέρα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα να βρεθεί σε κακή ημέρα. Ένας, δύο, τρείς ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη, όχι με σκοπιμότητα, απόδοση.

Τα ερωτηματικά σε παίκτες του Παναθηναϊκού είναι εύλογα. Επειδή για πρώτη φορά στη καριέρα τους κέρδισαν με τη «βοήθεια» των αντιπάλων τους, τόσο εύκολα, μα τόσο εύκολα εκτός έδρας, και άρχισαν να βλέπουν δίχτυα πριν καλά καλά αρχίσει το ματς. Κι αν ήταν πιο προσεκτικοί οι Κλωναρίδης, Μπεργκ το νούμερο θα ήταν μεγαλύτερο από τα πέντε.

Δεν παίζει καν περίπτωση κάποιοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα να μη θέλουν προπονητή τον Ελευθερόπουλο, που τελικά αποτελεί παρελθόν. Γιατί πρέπει να… αναζητηθεί δόλος όταν πράγματι ήταν περίεργη η απόδοση του Αστέρα, όμως για χίλιους λόγους μπορεί να προκύψει σ’ όλες τις ομάδες..

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ...ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ