Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 

Άλλη μια δημόσια καταγγελία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καπάκι μετά την ήττα στην Ξάνθη. Τέρμα και τελείωσε. Η απόφαση είναι οριστική και ιστορική. Η βούληση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη. Ο Παναθηναϊκός, τούτο το τεράστιο μέγεθος, να κυκλοφορεί ως ομαδούλα της σειράς. Με κλάψα. Με δάκρυα στα μάτια. Όχι απλά παράπονα, μόνο.

Είναι αμέτρητες οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγιναν για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Κάποια στιγμή θεωρήθηκε ότι ψόφησε, παρέδωσε το πνεύμα η συμμορία στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν σταμάτησε, σε κάθε ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα της διαιτησίας. Επειδή τα κοράκια είναι… ανεπαρκώς εκπαιδευμένα. Όχι, δηλαδή, ότι είναι όργανα της εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτή η ελλιπής… εκπαίδευση, κατά την ΠΑΕ, την πληρώνει μόνο ο Παναθηναϊκός. Όχι άλλη ομάδα, όχι άλλες ομάδες.

Λυπηρό το σκηνικό. Ο Ολυμπιακός με τον έμπορο της Βενετίας Ευάγγελο πουλάει δύο παίκτες, Μιλιβόγιεβιτς με 16, Ιντέγε με 11 εκατομμύρια, ο δε Παναθηναϊκός σύρεται στα δικαστήρια από ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ