ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ

 

Πολύ σωστά ο Μαρινάκης έκανε δήλωση «στήριξης» στον προπονητή του Πάουλο Μπέντο. Άλλο ότι δεν τον στηρίζει! Απλά, προς το παρόν, δεν τον διώχνει σ’ αυτή τη φάση, και πολύ καλά κάνει.

Ανοησία είναι αυτό που γράφουν, ότι ο πρόεδρος στηρίζει τον προπονητή. Το ότι συνεχίζει να κρατάει στην ομάδα εκείνον που αύριο κιόλας, μετά από μια εβδομάδα, ένα μήνα, θα τον σουτάρει, δεν είναι… στήριξη. Είναι απλά ανοχή.

Γιατί, όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε την δήλωση «στήριξης» του στον Πορτογάλο. Για δύο λόγους, για να κάνουμε ταμείο.

Πρώτον, ευθύνη άμεση και ουσιαστική για την παρουσία, βλαπτική κι όχι, του συγκεκριμένου Μπέντο στην ομάδα έχει ο ίδιος ο Μαρινάκης. Αλλοίμονο και να μην έχει. Αλλοίμονο και να θεωρήσουμε τον εφοπλιστή ανύπαρκτο αφεντικό στον Ολυμπιακό.

Δεύτερον, η ομάδα είναι σήμερα ακριβώς πάνω το ηφαίστειο της αγωνιστικής κρίσης. Και τα παίζει όλα, Ευρώπη, κύπελλο και πρωτάθλημα. Ναι, έτσι όπως τον είδαμε τον Ολυμπιακό στο ματσάκι με τον Πανιώνιο κινδυνεύει να χάσει και το πρωτάθλημα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη δυναμική της κατηφόρας του.
Σοφά, λοιπόν, ο Μαρινάκης κάνει το κορόιδο με τον Μπέντο και δεν τρίζει τα δόντια στους παίκτες. Τους περιμένουν αποφασιστικές αναμετρήσεις.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!