ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

 

Ποιός δουλεύει ποιόν στον Παναθηναϊκό. Έχει μια κινητικότητα ο Τάκης Μπαλτάκος ως... αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, όμως χωρίς ο ίδιος να είναι κάτι στην ανώνυμη εταιρεία. Και επειδή κάνει δηλώσεις, ως... αντιπρόεδρος, επειδή εκφράζει τις... προσωπικές του απόψεις, είναι σίγουρο πως θα γινόταν δεκτός επιτόπου από τον Ντόναλντ Τραμπ. Σε περίπτωση που ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε να συναντήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Άλλο Τραμπ, άλλο Αλαφούζος.Τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού δεν τον έχει δει ποτέ ο... αντιπρόεδρος Μπαλτάκος. Μιλάνε τουλάχιστον, έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο μετά την «ανακοίνωση» ότι χρίστηκε αντιπρόεδρος. Αλήθεια, υπήρχε το όνομα «Μαλτάκος», του... αντιπροέδρου, στη σύνθεση της Δ.Σ., όπως την γνωστοποίησε προχθές η ΠΑΕ σε μια αρχή;

Κάνουν πλάκα στον Παναθηναϊκό με τον... αντιπρόεδρο Μπαλτάκο; Μήπως ο Μπαλτάκος τους κάνει πλάκα, που τους χαρακτηρίζει μικρούς, ότι δεν αντιπολιτεύονται, δεν αντιμετωπίζουν το παρασκήνιο ως αληθινοί Παναθηναϊκοί. Ως παράγοντες αντάξιοι του μεγέθους, του βάρος του Παναθηναϊκού. Μόνο κλαψουρίζουν, διαμαρτύρονται ενώ θα έπρεπε οι αντίπαλοι να πονάνε, να υποφέρουν αν είχε σωστή συμπεριφορά το εκτόπισμα Παναθηναϊκός.

Ένας αντιπρόεδρος στην απ’ έξω. Που δεν διοικεί, αλλά παραμένει στο... πόστο του. Που δεν παραιτείται, παρ’ ό,τι δεν εισακούεται.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑΚΙΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ