ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΦΑΛΑΚΡΟΣ

 

Μεγάλο όνομα είναι ο Αργεντινός Εστεμπάν Καμπιάσο, που ήρθε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του. Την επιτυχημένη και αξιοπρεπή.

Στο ποδόσφαιρο δεν κάνει όνομα κανένας αν δεν έχει αξία. Και διάρκεια. Ο «φαλακρός», έτσι τον έλεγε στην Ίντερ ο Μουρίνιο, πέρα από το πλούσιο βιογραφικό του, είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Γι’ αυτό έχει και «προσφορά αποδυτηρίων» στην ΠΑΕ που ανήκει. Το διαπίστωσαν στον Ολυμπιακό. Όπως π.χ. στην ΑΕΚ είναι τέτοια και η παρουσία του Σουηδού Γιόχανσον.

Αλήθεια, είναι καλό για τον Ολυμπιακό που θυμήθηκε τον ξεχασμένο επί Μπέντο 37χρονο Καμπιάσο; Που ο κάποτε ξανθομάλλης και μακρυμάλλης Αργεντίνος ήταν στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας εκείνος με την μεγαλύτερη προσφορά. Και ο σκόρερ. Μάλλον, όχι.

Ο πρωταθλητής βρίσκεται σε λούκι. Αγωνιστικά. Η ομάδα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και η μετριότατη απόδοση της, βρίσκεται σε περίοδο μακράς και διαρκούς «κοιλιάς». Προς τι, λοιπόν, οι χαρούλες και οι πανηγυρισμοί για τον... Καμπιάσο; Τι μπορεί να καταφέρει ο έμπειρος και παγκόσμιας κλάσης Καμπιάσο, του οποίου το συμβόλαιο ανανέωσε η ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι. Τι μπορεί να κάνει ένας κούκος, όταν η ομάδα χρειάζεται κτίσιμο από την αρχή.

Ο γεννηθείς τον Αύγουστο του 1980 Καμπιάσο ξεκίνησε πιτσιρικάς από τις ακαδημίες της Ρεάλ και φόρεσε τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε, της Ρίβερ Πλαίητ, της Ρεάλ με συμπαίκτες Ζιντάν, Ραούλ, τους Βραζιλιάνους Ρονάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος, της Ίντερ με συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Βερόν, και της Λέστερ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΑΤΗΣ!