ΠΟΙΟΣ ΘΑ’ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Μεγάλη μαγκιά του Τάκη Λεμονή που γύρισε το ματς με τον Πλατανιά. Τι να πει ο δημοσιογράφος; Τη μεγάλη κουταμάρα. Δεν θα πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε διαφορά από τον αντίπαλο, τον Πλατανιά, που έφυγε στο ημίχρονο νικητής με 1-0.

Μεγάλη μαγκιά του Χιμένεθ που γύρισε το 0-2 σε 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μαγκιά και του Ουζουνίδη που ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή στην ανατροπή, κέρδισε 3-2 το τελευταίο λεπτό. Πιο μάγκας θα ήταν ο Ουζουνίδης αν έβαζε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός στο βήτα ημίχρονο σα να ήθελε να χάσει! Είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι και άφησε ξεκλείδωτες πόρτες και παράθυρα να μπουκάρει απ’ όπου γουστάρει η ΑΕΚ, μέχρι την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού. Αυτή δεν ήταν... μαγκιά του προπονητή;

Η ΑΕΚ μόνον έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά δεν εμφανίστηκε στο ντέρμπυ. Μαγκιά του Χιμένεθ; Μαγκιά σίγουρα αν... δεν έχανε στο 90.

Καλή η σπάτουλα. Η γιγαντοποίηση, η πρωτοσελιδοποίηση παικτών, προπονητών, προέδρων. Ξεχνάνε, θέλουν να ξεχνάνε, ότι στο ποδόσφαιρο κανένας δεν παίζει μόνος του Υπάρχει και ο αντίπαλος, που πιθανόν από την μαλακία του γίνεται μάγκας ο άλλος.

Πρωτάθλημα σήμερα. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο; Ποιός ασχολείται. Άστο αυτό. Το θέμα είναι να... βρούμε τον μάγκα της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!