«ΡΑΜΠΟ» ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΛΕΤΟ

 

Ένας ποδοσφαιριστής είναι σε θέση μόνον αυτός να αλλάξει την τύχη ενός παιχνιδιού; Βεβαίως. Να φέρει τα επάνω, κάτω, και αντίστροφα; Βεβαιότατα. Όπως και να «κρατήσει» το παιχνίδι έτσι όπως κυλάει.

Ο Λέτο στον Παναθηναϊκό δεν είναι πλέον παίκτης 11άδας. .Κυρίως χρησιμοποιείται ως ¨''κομάντο''. Ειδικής αποστολής. Μπαίνει αλλαγή με συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Έτσι έγινε στο νικηφόρα ντέρμπυ με ΠΑΟΚ, με Ολυμπιακό, με ΑΕΚ.

Ο κομάντο είναι πρώτα πολεμιστής. Στρατιώτης, όχι φαντάρος. Μόνος του μια πολεμική μηχανή.
Ο Σεβαστιανός δεν χρειάζεται εκπαίδευση καταδρομέα, διότι είναι μάστορας στη δουλειά του. Ξέρει να κρατάει τη μπάλα. Να παγώνει το ρυθμό του αγώνα. Να εκνευρίζει τον αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός στο βήτα ημίχρονο με την ΑΕΚ έχει χάσει την επαφή με το ντέρμπυ. Ο Ουζουνίδης θέλει να φύγει με το 2-2. Μπαίνει ο Λέτο για να σπάσει το μονόλογο της ΑΕΚ, αν χρειαστεί να χώσει τη μπάλα στην... κοιλιά του ο Αργεντίνος.

Τελικά, έχασε η ΑΕΚ, όμως ο Λέτο ακόμα κι αν πέτυχε σε κάποιο βαθμό στην αποστολή του, απέδειξε ότι είναι ακατάλληλος για κομάντο, του οποίου το Νο1 προσόν είναι η πειθαρχία.

Μπαλαδώρος ο γκαούτσο, σκληρός, τσαμπουκάς, αλλά εύκολα εκτός ελέγχου. Γι’ αυτό ξέφυγε στο επεισόδιο με τον Μάνταλο, και θα τιμωρηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΠΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ