THE SHOW WITH “FUCK YOU” AND “MOTHER FUKER”...

 

... In the theatre super league. Μην παραλείψουμε να πούμε σε ποιά πίστα συνέβη αυτό που είναι άγνωστο θέαμα και ακρόαμα και χορόδραμα εις τας Ευρώπας. Κάπου από Αρμενία, Καζαχστάν Παπαθανασάκης στο όνομα, μετανάστης στο Καναδά, στον αγγλικό τομέα, όχι το γαλλικό, βρέθηκε μεγαλομέτοχος στον ιστορικό, λέει, Ηρακλή.

Και πολύ ιστορικός να ‘ούμε, ο Ηρακλής, που έχει την πόρτα ανοικτή και σε περαστικούς. Κοντός, μαυριδερός ο εν λόγω Παπαθανασάκης όποτε εμφανίζεται στην σούπερ ληγκ έχει από δίπλα του διοικητικό του ιστορικού Ηρακλέους ή έναν δικηγόρο, συνάδελφό του Αλέξη Κούγια.

Φοβερά πράγματα. Μόλις βλέπει τον συνάδελφο, παραστάτη του Παπαθανασάκη (φώτο), ο Κούγιας αρχίζει το ρεσιτάλ: Σήκω φύγε, αλήτη, που γυρνάς τις τηλεοράσεις και λες ότι σου κατέβει κ.λπ. κ.λπ. Παρεξηγήθηκε το αφεντικό, ο 1μ. 46 μεγαλομέτοχος του Ηρακλέους και πλάκωσε τον συνάδελφο της Λάρισας «Fuck you», «Fuck you» και «Mother Fucker».

Κοκάλωσαν όλοι στην αίθουσα. Το show, χίλιες φορές καλύτερο από ημίγυμνες χορεύτριες σε καμπαρέ της Χαβάης. Να υποβιβαστεί ο Ηρακλής ζητάει ο Κομπότης του Λεβαδειακού. Και γιατί επέστρεψαν παράνομα οι βαθμοί στον Ηρακλή, αφού δεν ξεχρέωσε ποδοσφαιριστή, αλλά παρουσίασε διακανονισμό. Μπουρδέλο σκέτο. Τίποτα περισσότερο από το ποιό είναι το εγχώριο ποδόσφαιρο και άσε κάποιους μαλάκες να πανηγυρίζουν γιατί πήραν πρωτάθλημα, κύπελλο και το μαλλί της γριάς.

«Mother Fucker» δεν σημαίνει πουτάνας γιός. Είναι ό,τι πιο βρώμικο πει κάποιος, είναι η κορυφαία στη χυδαιότητα της πεζοδρομιακή βρισιά. «Πουτάνας γιός» είναι nothing. Τι φταίει ο άλλος που η μάνα του είναι πόρνη, εργάτρια του σεξ. « Mother Fucker» είναι ο γαμιάς της μάνας του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ