ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΖΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

 

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είπε ότι το κουτάκι μπύρας το πέταξε στον Ίβιτς ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Όχι, αυτό δεν το είπε. Καπάκι μετά το ένα ακόμα αίσχος στα εγχώρια γήπεδα που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος είπε άλλα πιο φοβερά πράγματα.

1.Ο Αλαφούζος είναι ανύπαρκτος στον Παναθηναϊκό.

2.Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λεφτά, ο Αλαφούζος δεν βάζει λεφτά.

3. Ο Αλαφούζος ξέχασε τη συμμαχία μας ενάντια στον κοινό εχθρό Μαρινάκη και πλέον συμπορεύεται με τον καινούργιο φίλο του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Αυτά δήλωσε ξεκάθαρα με τα δικά του λόγια δημοσίως και επισήμως ο Ιβάν και έριξε όλες τις ευθύνες για το νέο αίσχος και τη διακοπή στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Έχει δίκαιο το αφεντικό του ΠΑΟΚ; Και μόνο η ερώτηση σε βγάζει εκτός θέματος. Εκτός ουσίας.

Φταίει ο Ίβιτς. Φταίει ο Μπεργκ. Φταίει ο διαιτητής. Όχι μόνο ο Κομίνης, αλλά και ο Κύζας. Η αστυνομία φταίει. Και η ΕΠΟ. Και το κουτάκι με τη μπύρα που δεν είχε μπύρα αλλά ούζο, ενώ ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται πως ήταν άδειο, με ελάχιστες σταγόνες μουρουνέλαιου, όχι αρκετές να προκαλέσουν παρενέργειες στον θεατρίνο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η σοβαρή κουβέντα είναι μία. Καμία έκπληξη γι αυτά που έγιναν χθες στη Λεωφόρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή να προκύπτουν αίσχη τα οποία δεν είναι… πρωτοφανή. Και που αξίζουν το διεθνή διασυρμό της χώρας, της ανίκανης να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Της Ελλάδος διασυρμός, όχι απλά ποδοσφαιρικός. Ξεφτυλίζεται η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, το κράτος μας, η κυβέρνησή μας στα μάτια των ξένων. Το τελευταίο που γίνεται πατσαβούρα είναι το ποδόσφαιρο και οι… δημοσιογραφικοί λειτουργοί του επειδή δικαιολογούν πάντα την ομαδάρα τους.

Τι έφταιξε χθες; Οι ευθύνες όλες είναι του Παναθηναϊκού, οι μεν. Οι ευθύνες όλες είναι του ΠΑΟΚ, οι δε. Βρέθηκε η άκρη. Θα πάμε για άλλα στο επόμενο επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ