ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Δεν έχουμε δώσει ακόμα την έγκρισή μας για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον κύριο Μαρινάκη. Αυτό δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail εκπρόσωπος, λέει, της UEFA. Ποιος να ‘ναι αυτός ο αξιοπρεπής κύριος; Δεν έχει όνομα. Το κρύβει. Περίεργο.

Το deal του Έλληνα εφοπλιστή έχει ολοκληρωθεί, οι υπογραφές έχουν πέσει, μένουν μόνο κάποια τυπικά, διαδικαστικά που με τίποτα δεν χαλάνε τη συμφωνία. Αυτά τα σάπια της UEFA, αυτά που λέει ο… εκπρόσωπός της, που κολλάνε;

Υπ’ όψιν ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία είναι εκτεθειμένη για το πως αντιμετώπισε τη περίπτωση του Ολυμπιακού και τη συγκεκριμένη υπόθεση του υπόδικου στην ελληνική δικαιοσύνη Μαρινάκη, όταν αυτός κρίθηκε μπλεγμένος στην εγκληματική οργάνωση. Ακόμα δεν μας έχει εξηγήσει η UEFA γιατί κράτησε στάση παθητική έως ουδέτερη.

Σήμερα τι εννοεί η UEFA; Ότι από πλευράς της δεν έχει «κλείσει» η πώληση της Νότιγχαμ. Στο παρελθόν μια φορά ανατράπηκε μετακίνηση πακέτου μετοχών αγγλικής ομάδας διότι κρίθηκε ύποπτος ο νέος μεγαλομέτοχος. Τα λεφτά του ήταν ύποπτης προέλευσης. Τέτοιο πράγμα δεν παίζει στη περίπτωση Μαρινάκη, διότι η αγγλική λίγκα έχει δώσει το «καλώς έχει» στον αγοραστή της Νότιγχαμ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ