ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Αυτοί στην Αθλέτικο Μπιλμπάο συνεχίζουν κανονικά το επικοινωνιακό τους παιχνίδι. Το δούλεμα, δηλαδή. “Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός…”, “Επικίνδυνη αντίπαλος…”. Πλάκα μας κάνουν; Σε καμία περίπτωση.

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, όχι μόνον η επιχείρηση πρόκρισης στο γιουρόπα, για να βγει κανά χοντρό χαρτζηλίκι, κι ακόμα ο Παναθηναϊκός κάνει τον… σχεδιασμό, τον επανασχεδιασμό των μεταγραφών. Παίκτες φεύγουν, παίκτες έρχονται.

Οι Βασκοι, την κασέτα τους. “Δεν θέλαμε να κληρωθούμε με τον Παναθηναϊκό” έλεγαν πριν το ματς στη Λεωφόρο. Το ‘χαν ρίξει τόσο στην κοροϊδία, μέχρι που περίμενες μετά το 2 - 3 να πουν “Δεν θέλαμε να κάνουμε το δύο, τρία”.

Και τι γίνεται στη ρεβάνς απόψε; Τίποτα δεν γίνεται! Το υπογράφω. Με την πρόκριση στο τσεπάκι η Μπιλμπάο θα παίξει τόσο όσο χρειάζεται. Μέχρι που θα αφήσει ελεύθερο τον Παναθηναϊκό να δείξει τις… ευρωπαϊκές του δυνατότητες.

Άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να διασυρθεί ο Παναθηναϊκός που στο εκτός έδρας ματς θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Και, να το πούμε κι αυτό σαν παλιοσειρές, μετά το παιχνιδάκι οι δικοί σου θα λένε ότι η πρόκριση χάθηκε στην Αθήνα. Δεν κατάλαβα. Κι εμείς τα ξέρουμε τα σάπια, όχι μονάχα οι σπανιόλοι.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ!