Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΔΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ

 

Κοροϊδευόμαστε; Ο Παναθηναϊκός, λέει, πήγε στην Ισπανία για να κτυπήσει την πρόκριση. Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι αυτό, τίποτα δεν αποκλείεται. Και λοιπόν; Και καλύτερη ομάδα είναι η Αθλέτικο Μπιλμπάο, και είχε κερδίσει με 3-2 στην Λεωφόρο.

Ναι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός, σου λένε. Και η Μπιλμπάο τι είναι; Η Λαμία ή η Καρδίτσα της Ελλάδος; Για όσους δεν το γνωρίζουν, να τους δώσουμε την πληροφορία ότι είναι ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, όχι της πατσαβούρας που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλη ανοησία. Χάθηκε, λέει, η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Και το πήραν πρέφα μετά… την ρεβάνς. Οι γάτοι. Οι αετονύχηδες. Ε, λοιπόν, η ρεβάνς θα ήταν διαφορετική αν χρειαζόταν μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 στο οποίο περιορίστηκε η βασκική ομάδα. Που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του γιουρόπα πριν ακόμα παίξει με την Μπιλμπάο. Γιατί;

Επειδή κλάνει το γατί. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Επειδή δεν έχει ομάδα ικανή να διακριθεί στην Ευρώπη. Γι’ αυτό. Κληρώθηκε με Αθλέτικο Μπιλμπάο; Χαμένος ήταν από χέρι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ