ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΟΚ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 


Τελειώνει το ματσάκι στην Σουηδία, ο ΠΑΟΚ γράφει στην Ιστορία του μια ακόμα θριαμβευτική αποτυχία, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης στέλνει τους παίκτες να... απολογηθούν στην εξέδρα. Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έχει ουσιαστική σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του ο Σαββίδης, όμως ούτε στιγμή στα 5,5 χρόνια που βρίσκεται στην ΠΑΕ έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Ο έλεγχος, οικονομικός, διοικητικός, αγωνιστικός, περνάει απ' άλλα χέρια. Ερήμην στην πραγματικότητα από το αφεντικό, από τον Ιβάν.

Οι παίκτες είναι υπόλογοι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ο οποίος, με τη σειρά του, είναι υπόλογος στον κόσμο της ομάδας.

Τι να πουν οι παίκτες στους οπαδούς μετά τον αποκλεισμό από μια άγνωστη, κατώτερη ομαδούλα, η οποία όμως στο γήπεδο έβγαζε ποδόσφαιρο υγείας και σεντεταγμένο. Όχι αυτό το νοσηρό πράμα του ΠΑΟΚ. Να ζητήσουν συγγνώμη από τους παοκτσήδες οπαδούς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές; Να αποφασίσει η εξέδρα να τους διώξει, να τους βάλει πρόστιμο. Αστεία πράγματα.

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει στην εξέδρα τους παίκτες, υπονοεί “Εγώ δεν φταίω, οι παίκτες φταίνε...”. Ο Σαββίδης, όμως, έφερε τους παίκτες, τους προπονητές, κι αυτός, υποτίθεται, γνωρίζει αν δουλεύουν σωστά ή τον κοροϊδεύουν.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΔΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ