Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

 

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης στην πρεμιέρα του champions league παρουσιάστηκε κατώτερος του Ολυμπιακού του πρωταθλήματος. Καμία σύγκριση με την ομάδα που πήρε το ''Χ'' από την Ξάνθη. Κόντρα στην Σπόρτιγκ ο πρωταθλητής κατέβασε μία τετράδα άμυνας που έπαιξε για πρώτη φορά μαζί. Αυτά γίνονται μόνο στα χωριά. Με συνέπεια το κοντέρ στο ημίχρονο να φτάσει στα τρία γκολ, σε τρεις ευκαιρίες ακόμα και δύο δοκάρια των αντιπάλων. Τόσο τυχερός στάθηκε ο Ολυμπιακός, και με την δική του ανυπαρξία η αντίπαλος φάνταζε αμαδάρα.

Ο Ομάρ είναι επιθετικός, έπαιξε πλάγιο μπακ. Ο Φιγκέιρας έπαιξε στην άλλη πλευρά από τη φυσική του θέση. Στόπερ ο Ρομαό με την κολώνα της ΔΕΗ, τον Έγκελς. Κι όμως το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού δεν ήταν τα απερίγραπτα χάλια της αμυντικής γραμμής. Το υπόλοιπο κομμάτι της ομάδας ήταν της πλάκας και γι' αυτό είχε αδυναμία να οργανώσει παιχνίδι γηπεδούχου από τη μία και από την άλλη έκανε δύσκολη τη ζωή του Καπίνο.

Όπως ο Ολυμπιακός "ευθύνεται'' για το γιγαντισμό της Σπόρτιγκ και το 0-3, που θα μπορούσε άνετα να ήταν 0-6, έτσι και η ομάδα την Πορτογαλίας, όταν εγκατέλειψε το παιχνίδι στο β' ημίχρονο, φάνηκε ο Ολυμπιακός και "κορόιδεψε" τον κόσμο με το 2-3. Με δύο γκολ που πέτυχε στις τελευταίες ανάσες του αγώνα ένας παίκτης αλλαγής, ο Πάρντο.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ Ο… ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ