ΤΟ 3-2 ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Η καλύτερη ΑΕΚ από τότε που επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα από τη μία. Και από την άλλη ένας προβληματικός, ένας περίεργος Ολυμπιακός, ο οποίος όμως στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Αν έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή ήταν η ΑΕΚ. Σαφώς καλύτερη. Ανώτερη. Πληρέστερη. Και γαμώ την ψυχωμένη απέναντι στο νερόβραστο Ολυμπιακό με το τζάμπα, το ψεύτικο θυμό.

Δεν ανέτρεψε, όμως, το 0-2 σε 3-2 η ΑΕΚ διότι στο ποδόσφαιρο επικρατεί πάντα η δικαιοσύνη. Το ότι άξιζε την νίκη η ΑΕΚ είναι το λιγότερο. Εκείνο που την ανεβάζει στο βάθρο της υποψήφιας πρωταθλήτριας είναι ότι με τα τρία δικά της γκολ ακύρωσε τα δύο του πρωταθλητή. Μεγαλειώδες.

Περισσότερο κόβει τα πόδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αυτό το περιπετειώδες και επεισοδιακό 3-2 της ΑΕΚ παρά φουσκώνει με εμπιστοσύνη την ίδια στη συνέχεια. Δικαιολογημένα. Επειδή με αυτή την εμφάνιση και την αποφασιστικότητά της κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ κατέδειξε πώς έχει όλα τα φόντα, όχι απλά να παίρνει το τρίποντο σε κάθε αγώνα, αλλά να παίζει σαν πραγματική αυριανή πρωταθλήτρια.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ''ΑΕΚ - ΓΙΟΥΒΕ'' ΓΙΑ... ΧΑΣΙ