ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ…

 

Από γκέλα σε γκέλα πάει ο Μαρινάκης στην επιλογή προπονητών. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει τον κατάλληλο προπονητή και να μην έχει ανάγκη τον... Λεμονή. Τον ''δικό του Γιώργο Γεωργιάδη'' αλά ΠΑΟΚ. Τρεις χρονιές, 2013, 2014, 2015, ο του Χαραλάμπους εκ Καβάλας Γιώργος Γεωργιάδης βούλωσε την τρύπα στον πάγκο του δικέφαλου.

Έτσι και ο «δικός μας άνθρωπος» στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής είναι ο αντικαταστάτης και του Μπέσνικ Χάσι. Ο ορισμός της γκέλας! Να μη συνεχίσει ο sir Τάκης, που μ’ αυτόν η ομάδα πήρε το έβδομο σερί πρωτάθλημα και να προτιμηθεί ο Αλβανός.

Είπαμε. Το λάθος δεν γίνεται στην απόλυση προπονητή, αλλά στην πρόσληψη του. Ο Χάσι ήταν ένα ακόμα, το πιο κραυγαλέο λάθος και επιβεβαιώθηκε με το τέλος του την περασμένη Κυριακή.

Και προέκυψε πάλι… Λεμονής! Επιλογή παλαιοκομματική και με ρίσκο. Εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε. «Έχει καλές σχέσεις με τους... ποδοσφαιριστές» λέει. Που τις βρηκε! Οι περισσότεροι ήρθαν επί Χάσι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ''την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Τάκη Λεμονή''. Την έναρξη, όχι και το πότε... λήγει η συνεργασία. Μέχρι πότε; Γιατί δεν το λένε αυτό από την ΠΑΕ, μέχρι τα Χριστούγεννα, μέχρι τις απόκριες, το Πάσχα. Μέχρι πότε;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ 3-2 ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!