ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Ήρθε στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ με τον αέρα του αυριανού πρωταθλητή και τη φλογερή αισιοδοξία πώς θα νικήσει τον πιο προβληματικό Ολυμπιακό της τελευταίας επταετίας. Να, όμως, που το έχασε το ματς. Πόσο τον βοήθησαν τα μεγάλα λόγια, πριν από το ντέρμπυ με τον πρωταθλητή;

Θα πάρουμε το πρωτάθλημα 100%, δήλωσε δημοσίως και επισήμως ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Βεϊρίνια έβγαλε από το λογαριασμό μία εκατοστιαία μονάδα…, είπε ότι θα το πάρει ο ΠΑΟΚ κατά 99%.

Σχεδόν κάθε χρόνο εδώ και τρείς δεκαετίες ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με στόχο το πρωτάθλημα, όμως πρωτάθλημα δεν βλέπει. Επειδή, βέβαια, δεν τον αφήνουν, η διαιτησία, οι Αθηναίοι, οι Σκοπιανοί, η αλβανική μαφία, το κατεστημένο, το παρασκήνιο. Το ίδιο και σήμερα. Παχειά λόγια.

Όλο το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ το παίζει τώρα! Στα πέντε προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένη, με την κόντρα εκτός έδρας αύριο Κυριακή με την ΑΕΚ. Η σφαγή περιμένει τον ΠΑΟΚ, όλα τα ματς είναι αιχμής, με αντιπάλους κορυφής στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα και κατά σειρά:
- ΑΕΚ, ΟΑΚΑ

- Ατρόμητο, Τούμπα

- Πανιώνιο, Νέα Σμύρνη

- Ξάνθη, εκτός

- Παναθηναϊκό, Τούμπα

Πόσους βαθμούς θα μαζέψει ο ΠΑΟΚ. Πόσο θα βλάψει βαθμολογικά τους αντίπαλους του. Με το στόμα μπορεί να πάρει και τα πέντε ματς. Αν στο γήπεδο στη σούμα συγκετρώσει τουλάχιστον 13 πόντους, τότε θα έχει το δικαίωμα να μιλάει για πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…