ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΟ «ΠΛΑΝΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Άτομο εκτός Παναθηναϊκού ανέλαβε να προχωρήσει το «σχέδιο αποφυγής» του υποβιβασμού, επειδή είναι δεδομένη η καταδίκη σύμφωνα με τα ισχύοντα. Όποια ΠΑΕ λόγω οικονομικής αδυναμίας και με φέσια δεν αδειοδοτείται και εκπίπτει από το πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ.

Για να γλυτώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σήμερα χρωστάει δεξιά κι αριστερά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις, είναι απαραίτητο να έρθουν τούμπα αποφάσεις και κανονισμοί.

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Και η Ελλάδα στο διεθνή ξεφτυλισμό. Κάποιος από τους Γραμμένους της νέας κατάστασης πραγμάτων στην ΕΠΟ ψιθύρισε στον Μανωλά «Πάρε κάρτα, να την εκτίσεις με Γιβραλτάρ και να παίξεις με Κροατία». Κάποιος άλλος από τους insider της ΕΠΟ το κάρφωσε στην FIFA, η οποία έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Μανωλά για το μπαράζ με Κροατία.

Στο θέμα Παναθηναϊκός. Τη δουλειά ανέλαβε εργολαβικά πασίγνωστος στην πιάτσα διαβολικός τύπος. Είναι εκείνος που «δούλεψε», για το… καλό του ποδοσφαίρου, όχι για την τσέπη του, την υπόθεση να αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος, όταν είχε βρεθεί στα ζόρικα η ΠΑΕ της πλατείας. Κι απέτυχε ο νταραβεριτζής, άλλο ότι τελικά απέφυγε τότε τον υποβιβασμό τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο ΟΦΗ.

Το «κόλπο» στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι να πειστούν οι άλλες ΠΑΕ να συμφωνήσουν να αλλάξουν τα ισχύοντα, προκειμένου να μην υποβιβαστεί το τριφύλλι, διότι… δήθεν θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 30% το πακέτο εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ήδη, έγινε και επαφή - επίσκεψη νομικών, γι' αυτό το θέμα, με την… εκσυγχρονιστική ΕΠΟ των Γραμμένων.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ