ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ(;) ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

 

Που πήγαν τα λεφτά από την παραχώρηση του Μπέργκ; Ασφαλώς στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και έμειναν εκεί, όλα; Να διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας. Τα λεφτά από την μεταγραφή το Ζέκα;

Ερωτήματα εύλογα, όταν στον Παναθηναϊκό έφθασαν να τσοντάρουν τίποτα ψιλά ο ένας και ο άλλος για να «βγουν» τα έξοδα για το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Λεβαδιακό εκτός έδρας. Το ίδιο, όταν προσπαθούν να γεμίσουν ένα κομπόδεμα για να μοιράσουν φραγκοδίφραγκα στους Ταβλαρίδηδες, και να κερδίσουν χρόνο από τις προσφυγές.

Οξύ το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, όμως κάποια ποσά μπαίνουν στο ταμείο, απ’ εδώ και από εκεί. Και το σακούλι αναμένεται να ψιλοφουσκώσει αν δοθούν κι άλλοι παίκτες.

Καθόλου περίεργο και παράνομο και παράτυπο ένα μέρος των εσόδων που υπήρξαν ή θα υπάρξουν να καταλήγει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο καναλάρχης κατά δήλωση του έχει βάλει εκατομμύρια στην ΠΑΕ, άρα η εταιρεία του οφείλει, όχι αυτός, ο οποίος άλλωστε έχει αναλάβει να καλύψει μέρος του ελλείμματος.

Διαβάστε ακόμα:

''ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ'', ΠΡΙΝ ΤΟ ''ΥΒ... ΥΒ... ΥΒ... ''