ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ… ΑΝΑΒΟΛΕΣ

 

Τον προεκλογικό Σύριζα θυμίζει ο Παναθηναϊκός. Έχει ενστερνιστεί, πιστά και υποδειγματικά, το δόγμα «Δεν Πληρώνω». Χρωστάει δεξιά κι αριστερά η ΠΑΕ του καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος το παίζει φανατικός οπαδός του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Βέβαια, κίνημα ήταν το «Δεν Πληρώνω». Πολιτική στάση απέναντι στο φορομπηκτικό μνημόνιο. Όπως, λοιπόν, οι αγωνιστές του Σύριζα έκαναν μπλόκο στους σταθμούς διοδίων, έτσι και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπλοκάρευ, με την ανοχή της κυβέρνησης και των ποδοσφαιρικών αρχηγών, κάθε νόμιμη διαδικασία, προκειμένου να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις σε ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει χρήματα η ΠΑΕ; Δεν το ξέρεις. Και τι έγιναν τα πακέτα από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών Μπέργκ, Ζέκα, Μολέδο, Βιγιαφάνες κ.α.; Δεν το ξέρεις.

Το παίζει εντελώς μπατήρης ο Παναθηναϊκός για να αποφύγει την… επέλαση απ’ όλους όσους χρωστάει. Σκόπιμα ζητάει αναβολές, τη μία μετά την άλλη, στην εκδίκαση των διαφορών με ποδοσφαιριστών, για να μην… πλακώσουν κι αυτοί που έχουν… ξεχάσει τα λεφτά που έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τις καθυστερήσεις πληρωμών, με τις αναβολές στα δικαστικά όργανα, ο Παναθηναϊκός περνάει το «μήνυμα» της αφραγκίας. Όχι μόνον σε ποδοσφαιριστές, αλλά σ’ όλους έχει φεσώσει

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ