ΟΤΑΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 

Για να φύγει από την Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, πρώτα θα χρειαστεί να κατασκευαστεί νέο γήπεδο. Για να φτιαχτεί, όμως, το νέο γήπεδο είτε στο Βοτανικό, είτε στο Ελληνικό, όπου αλλού, κάποιος θα βάλει τα φράγκα. Και αυτός ο κάποιος για να επενδύσει σ’ ένα πρότζεκτ, έχει προηγουμένως κάνει τα κουμάντα του. Αν τον συμφέρει, διαφορετικά το κεφάλαιο του ιδιώτη ή κάποιου fund, θα επενδυθεί κάπου αλλού.

Ξαφνικά και από το… πουθενά χωρίς να υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο, για μία φορά ακόμα θόρυβος μεγάλος ξεσηκώθηκε για το ΟΑΚΑ, το νέο... ''σπίτι'' του Παναθηναϊκού.

Είναι, λέει, σε ανοικτή γραμμή κυβέρνηση, ξένα κεφάλαια και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κουβέντα να γίνεται. Να έχουν να γράφουν τα μήντια.

Με την ευκαιρία, αποκάλυψη, που λένε και οι δημοσιογράφοι. Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, Βαρδινογιάννηδες στην ΠΑΕ, Γιαννακόπουλοι στη ΚΑΕ. Μη λέμε πολλά. Μετά από μπόλικα σούρτα- φέρτα κι ατελείωτο χαρτομάνι, είπαμε, σε δουλειά να βρισκόμαστε, πέφτει τηλέφωνο από τον νεοδημοκράτη υπουργό. Πάνε οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού στον υπουργό, ο οποίος τους λέει:

- Σε 12 λεπτά σας δίνω το Ελληνικό! Υπογράψτε και τελειώσαμε. Μου δίνετε τη Λεωφόρο, σας παραχωρώ έκταση στο Ελληνικό.

Συμφώνησε το Βαρδινογιαννέϊκο. Δεν υπέγραφαν Θανάσης Γιαννακόπουλος του ερασιτέχνη και ο αδελφός του Παύλος του μπάσκετ. Ήταν η εποχή που οι δύο οικογένειες δεν μιλιόντουσαν. Ούτε καλημέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΟΥΜΠΟΣ: «THIS IS FOOTBALL...»