ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

 

Σα χθες 3 Μαΐου το 2012 συστήθηκε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με μπροστάρη τον Γιάννη Αλαφούζο. Χθες 3 Μαΐου 2018 πάρθηκε μία ελεεινή απόφαση με την οποία, λένε,… σώθηκε ο Παναθηναϊκός. Επειδή αλλάζουν τον κανονισμό και η ΠΑΕ του μπροστάρη καναλάρχη γλυτώνει τον υποβιβασμό. Θα έχει δικαίωμα συμμετοχής παρ’ ο,τι δεν καλύπτει τους όρους της αδειοδότησης.

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία Παναθηναϊκού. Ούτε ο Αλαφούζος τον… έσωσε, ούτε η super league. Απεναντίας, με τη χθεσινή απόφαση, ντροπιαστική πέρα για πέρα, αλλά και αποκαλυπτική της ανθυγιεινής σχέσης κάποιων με το ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα οδηγείται στον υπόνομο.

Αν είναι δυνατόν! Να γίνεται πρωτάθλημα με άνισους όρους από το ξεκίνημα. Σα να απαγορεύσουν σε κάποιους μαραθωνοδρόμους να ξεκινήσουν κανονικά από την αφετηρία. Τους επιτρέπεται να τρέξουν με μία ώρα καθυστέρηση. Οι ΠΑΕ δίχως δικαίωμα αδειοδότησης θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς. Ο ορισμός της πλαστογραφίας.

Στελέχη του Σύριζα ήταν υπέρ του ισχύοντα κανονισμού, όχι διότι έτσι αποφεύγεται η νοσηρότητα, η νάρκη στο πρωτάθλημα, αλλά επειδή ο Αλαφούζος του αντικυβερνητικού σκάι είναι αντίπαλος κομματικός. Υπερίσχυσε, όμως, η άποψη να επηρεάσουν παρασκηνιακά την απόφαση της super league υπέρ του Παναθηναϊκού, για να μην σκάσει η ομάδα επί των ημερών Τσίπρα.

Το μπλοκ των ΠΑΕ που στέκεται «φιλικά» στον κυβερνητικό Ιβάν Σαββίδη «έσπασε» παραμύθι φούρναρης και ήρθε το απαιτούμενο αποτέλεσμα στη ψηφοφορία, χωρίς να... τραυματιστεί η συνέπεια και οι αρχές του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ FACE CONTROL Ο ΤΑΙΛΑΝΔΟΣ