ΦΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ!

 

Θα παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος; Αυτό, ναι! Αυτό είναι ένα ζήτημα που αξίζει, έστω, να απασχολήσει την εξέδρα των επισήμων. Ξεχάσαμε κιόλας τα αίσχη και ό,τι δηλητηριώδες παρήγαγε το πρωτάθλημα. Και επειδή ψοφάμε για τη χολέρα αντιπαραθέσεων, να βάλουμε στη σέντρα της καθημερινότητας τον… Χριστοδουλόπουλο. Μια νέα πηγή ασχημίας.

‘Άντε πάλι πρωτοσέλιδα, δικαστήρια, και έξαρση της επιδημίας της χυδαιότητας που πλουτίζει τον περιβάλλοντα χώρο του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ έχει δίκαιο, όχι ο Ολυμπιακός. Η μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου είναι η νέα παρτίδα από το γνωστό καύσιμο, που καίγεται στην ατμόσφαιρα και έχουμε ανάγκη.

Εγώ, λοιπόν, στέκομαι στο άλλο. Στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι μία «συνέχεια» της ΑΕΚ; Θα χρησιμοποιείται κανονικά, θα υπολογίζεται για παίκτης των 90 λεπτών ή του τέταρτου, του ημίωρου, του ημιχρόνου.

Μιλάμε σοβαρά; Αν ναι, τότε δεν παίζει ούτε αυτό το ερώτημα, το τι θα κάνει στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος. Στις μεταγραφές κάνεις τον Ιάπωνα πράκτορα. Δεν μιλάς. Περιμένεις πρώτα τι θα κάνει ο παίκτης στο γήπεδο. Και μετά σπας τη… σιωπή σου.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΓΙΝΕ 6 - 1 ΤΗΣ ΑΕΚ!