ΝΟΚ – ΑΟΥΤ ΧΩΡΙΣ ΓΡΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ… ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ(;)

 

Σε 15 μέρες έγιναν 48 αγώνες στους οκτώ ομίλους της πρώτης φάσης, ας το πούμε στο προ-μουντιάλ. Μπόλικο πράμα. Και τι είδαμε μέχρι σήμερα; Δυο πράγματα, κατ’ αρχήν, θα σημειώσει ο ιστορικός του ποδοσφαίρου. Τον αποκλεισμό της Γερμανίας και την κουτσά στραβά πρόκριση της Αργεντινής.

Δεν θεωρούνται εκπλήξεις οι ισοπαλίες π.χ. Ισπανία – Μαρόκο 2 – 2, Γαλλία – Δανία 0 – 0, Βραζιλία – Ελβετία 1 . 1, Αργεντινή – Ισλανδία 1 – 1.Συμβαίνουν. Είναι στο πρόγραμμα.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν το 3 – 0 της Κροατίας στην Αργεντινή. Που λόγω ονόματος κυρίως, όπως και η Γερμανία ήταν μέσα στα φαβορί για την κούπα. Γιατί, για να έχουμε καλό ερώτημα, στη συνέχεια δεν έχει ελπίδες η Αργεντινή;

Δεν υπάρχει απάντηση! Με τίποτα δεν έχε τύχη αυτή η Αργεντινή, όπως την είδαμε. Στη μπάλα, όμως, δεν αποκλείεται η ομάδα με τον Μέσι μέσα να μας βγάλει τα μάτια και να να προχωρήσει κι άλλο. Άλλο κεφάλαιο τα ματς νοκ – άουτ., που ξεκινάνε από σήμερα.

Στο μια και έξω πιθανόν μια ομάδα να απλώσει ψυχή και δυνάμεις που δεν τις είδαμε στα παιχνίδια του ομίλου. Ύστερα, είναι και πως θα παίξει ο αντίπαλος. (Στη φώτο, Μεξικό – Γερμανία 1 – 0.)


Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ, ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!