ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ... ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ

 

Ο γιος του Σαββίδη, του γνωστού Ιβαν, πρώτος- πρώτος το λίθο της πρόκλησης βαλέτω, πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. '''Οποια ομάδα δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τούμπα, να ειδοποιήσει...'' είπε και ελάλησε το ιβανάκι. Και ουδείς του τράβηξε το αυτί, να τον βάλει στη θέση του. Ουδείς από ΕΠΟ, από διοργανώτρια, από ΜΜΕ, από υπουργείο. Ποιος να τα βάλει με τον μπαμπά του; Έτσι, ο γιος είναι ασύδοτος και κάθε λίγο πετάει τη μαλακία του με τη σιγουριά ότι ουδείς θα τον επικρίνει και όλοι θα του κάνουν ρεκλάμα.

Από την άλλη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κάποιο πίτουρες της δημοσιογραφίας ζήτησαν από τον κόσμο να φορέσει παπιόν. Κι αν δεν έχουν σμόκιν στη γκαρδαρόμπα τους να εμφανιστούν στο γήπεδο με το γαμπριάτικο κοστούμι τους. Κι αν θα συνοδέψουν σύντροφο, σύζυγο, αυτή να κάτσει στην εξέδρα με τουαλέτα.

Σε ποιον τα λένε αυτά, ρε; Σε εξωγήινους. Σε ακροατήριο του Μεγάρου Μουσικής. Στα μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης. Ελλάδα είναι εδώ, μια σκέτη γραφικότητα. Μεγάλα λόγια κι όχι έργα. Με κούφιες λέξεις, τις γνωστές παπαριές για άλλη σελίδα, για νέα εποχή, για αλλαγή, για απαλλαγή, για πάταξη της βίας, για καθαρή διαιτησία κλπ κλπ.

Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι πιο ελεεινό από το προηγούμενο. Μέχρι που την περασμένη σαιζόν μεγαλομέτοχος διέκοψε αγώνα με κουμπούρι στο ζωνάρι. Σημαίνει πως κυβέρνηση, που παλεύει κι αυτή για καλύτερο πρωτάθλημα, και ποδοσφαιρικές αρχές να είναι ευχαριστημένες αν δεν ορμήσει άλλος με κανένα μπαζούκας.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ