Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

 

Χωρίς συζήτηση, ό,τι πιο υγιές και καθαρό υπάρχει σήμερα στο πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός. Η νεανική ομάδα του χρεοκοπημένου Παναθηναϊκού. Η κουλωμένη συμμορία των πιτσιρικάδων του αποτυχημένου μεγαλομετόχου Αλαφούζου.

Μετά το εκτός έδρας τρίποντο στην Ξάνθη, ο ξεγραμμένος Παναθηναϊκός, οριστικά και αμετάκλητα χωρίς στόχο πρωταθλητισμού, κέρδισε 3-1 και την Λαμία. Κέρδισε μόνον; Η ορμή και η ζωντάνια των ποδοσφαιριστών του Δώνη ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ από το ΟΑΚΑ την Λαμία.

Δεν έχει ξαναγίνει. Να μην παίρνει ούτε αναπνοή η Λαμία. Ο Παναθηναϊκός να παίζει μόνος του, διότι κατάπιε τον αντίπαλο.

Τελικά, για να καταλάβουμε τι ακριβώς πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός; Ξεβρακώνει το σύστημα! Μας δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι της πλάκας. Με ποιες ομάδες παίζεται αυτό το κωλοπρωτάθλημα όταν είναι ανίκανες να κυττάξουν στα μάτια έναν Παναθηναϊκό με το πιο φτηνό ρόστερ. Με παίκτες… ανάγκης. Όχι επιλογής!

Δεν κατέληξε ο Παναθηναϊκός σ’ αυτή την επιλογή, να ξεκινήσει πρωτάθλημα με αγνώστους, άψητους, άπειρους ποδοσφαιριστές. Να, όμως, που το στρίμωγμα το οικονομικό… γέννησε το θαύμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!