ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΟΚ 4-1 ΕΚΤΟΣ

 
Τεράστιο διπλό με το εντυπωσιακό 4-1 έγραψε ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία με την αξιόλογη Μπάτε Μπορίσωφ. Ένας ΠΑΟΚ να γλύφεις τα δάκτυλα σου. Πολύ ενωρίς προηγήθηκε 3-0 κι έτσι σμπαράλιασε κάθε ελπίδα της γηπεδούχου. Τι θα μπορούσε,άλλωστε, να κάνει αυτή όταν με τόσο βαρυ σκόρ στο ξεκίνημα ανατρέπονται κάθε πλάνα και αγωνιστικοί σχεδιασμοί. Η Μπάτε μείωσε σε 3-1 αλλά ο ΠΑΟΚ είπε τον τελευταίο λόγο μ 'ένα ακόμα τεμάχιο.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και την αλήθεια της μπάλας αρνούνται κάποιοι πεισματικά να την αποδεχθούν. Παρ' ό,τι το παιχνίδι με την στρογγυλή θεά αρκετά συχνά δίνει το μάθημα της έτοιμη μασημένη μπουκιά στο στόμα.
Η άσημη Βίντι που έχασε στη Βουδαπέστη από την ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες, στάθηκε όρθια χθες στο Λονδίνο με την Τσέλσυ μέχρι το 70, λεπτό που έφαγε το γκολ από τον Μοράτα, αυτόν που έχασε για πλάκα 5 γκολ στην Τούμπα. Και μετά το 1-0 η Βίντι απείλησε να ισοφαρίσει τηνΤσέλσυ με δυο κλασικές ευκαιρίες..
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να το ξαναπούμε. Αύριο η Τσέλσυ να βάλει πέντε γκολ στην Ουγγαρία με την Βίντι και ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει στην Τούμπα την Μπάτε Μπορίσωφ. Τελικά, τι διάλο σημαίνει ''Αυτό είναι το ποδόσφαιρο''; Ποια είναι η σημασία της μεγάλης αλήθειας;
Κανένα αποτέλεσμα,ξεκάθαρο και δίκαιο, δεν αλλάζει τίποτα. Αυτή είναι η διαρκής ''Αποκάλυψη Τώρα'' του ποδοσφαίρου. Η κάθε ομάδα είναι αυτή που είναι. Που ήταν. Και που θα είναι. Απαισιόδοξο, όμως αληθινό. Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, του 1-4 με την Μπενφίκα, άλλωστε μόλις προ ημερών, είναι ο ίδιος με τον χθεσινό ΠΑΟΚ που πέτυχε 4-1 επίσης εκτος έδρας. 
Διαβάστε ακόμα: 

ΛΙΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ