''ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ'' ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΟ ''2'' ΜΕ ΑΡΗ

 

Ο 'Αρης δεν είναι ΑΕΚ και Ολυμπιακός, που σημαίνει ότι στερείται εκείνου του ειδικού βάρους που θα του επιτρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Άρης, όμως, είναι πιο σκληρός αντίπαλος, πιο υπολογίσιμος για τον ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τους δυο διεκδικητές του τίτλου. Να, λοιπόν, γιατί ο ΠΑΟΚ με το 2-1 στου Χαριλάου επί του Άρεως έδειξε πια ότι είναι κάτι περισσότερο από αξιόπιστο φαβορί. Είναι το μοναδικό φαβορί.

Καμιά σχέση το ''2'' χθες κόντρα στον συμπολίτη Άρη με το ''2'' σε βάρος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Εκείνο της 5ης αγωνιστικής ήταν ''τυχερό'', αποτέλεσμα ''άδικο'' για τον Ολυμπιακό. Στο el clasico της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ έβγαλε μέταλλο. Αντέδρασε! Δεν το έβαλε κάτω. Δεν ήταν μοιρολατρικός, μετά το γρήγορο 1-0 των γηπεδούχων. Ήθελε να φύγει από το γήπεδο με το αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Το 7 στα 7, οι επτά νίκες σε επτά παιχνίδια είναι γεγονός, μια ισχυρή ''κεφαλοποίηση'' της κορυφής στη βαθμολογία. Ακόμα, βέβαια, είναι ενωρίς, ούτε το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος δεν έχει συμπληρωθεί. Το πράμα, όμως, μιλάει από μακριά. Φωνάζει.

Μήπως ο ΠΑΟΚ αυξήσει τη διαφορά βαθμών που τον χωρίζει από τους αντιπάλους του. Γιατί το 7Χ7 επιδοτεί κα σε ενθουσιασμό το πρώτο φαβορί και, κυρίως, σε αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΟΣΑ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ;