ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΡΤΣΑΣ ΤΟ 0-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Με γκολάρα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 1-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό θες στο ποδόσφαιρο! Μία ζωγραφιά, έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό, όπως στη φάση που σκόραρε ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται η δουλειά στο γήπεδο για να δώσει την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη τα πρεζόνια που τα αντιμετωπίζουν ως φανατικούς, ως οργανωμένους. Αυτοί είναι οι εχθροί του ποδοσφαίρου. Κανονικοί εχθροί.

Ανοησίες είναι αυτά που λένε για τους… εχθρούς του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ. Αντίπαλοι υπάρχουν στη μπάλα, όχι εχθροί παρά μόνον εκείνοι που πάνε στο γήπεδο για να προκαλέσουν έκτροπα. Να συγκρουστούν με κάποιους, με μπάτσους, να καταστρέφουν, να χυδαιολογήσουν.

Με τη σφραγίδα της Μπαρτσελώνα μπήκε το γκολ στου Χαριλάου. Μέσι ήταν ο Νάτχο, που έδωσε βαθειά διαγώνια μπαλιά και καθήλωσε την αμυντική τετράδα του Άρεως. Ζόρδι Άλμπα ο Κούτρης σέρβιρε παράλληλα στη γραμμή του τέρματος και σε στυλ Σοάρες ο Χασάν σκόραρε σε ανοικτή εστία.

Αυτά περιμένει να δει ο ποδοσφαιρόφιλος. Όχι τον Φορτούνη να φοβάται τον ίσκιο του και στο 5 να χάνει άχαστο γκολ.

Όλα άλλαξαν για τον Ολυμπιακό όταν μπήκε στο παιχνίδι ο 31χρονος Νάτχο, στη θέση του Χριστοδουλόπουλου. Εξαφανίστηκε ο Άρης την τελευταία μισή ώρα του αγώνα. Με τον Ισραηλινό που ανέλαβε τον συντονισμό από τον άξονα ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ και στις ευκαιρίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΟΚ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ