ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

 

Κερδίζει απόψε στο Μόναχο η ΑΕΚ. Δεν μου λέει τίποτα μία τέτοια επιτυχία, μάλιστα εκτός έδρας, σε βάρος της μεγάλης Μπάγερν. Ως άνθρωπος που ασχολούμαι επαγγελματικά και ερωτικά με το ποδόσφαιρο, δεν παραμυθιάζομαι από ένα αποτέλεσμα. Ποτέ.

Είναι αφελής στην καλύτερη, ή το πιθανότερο απατεώνας εκείνος που θα χειροκροτήσει την ΑΕΚ αν πάρει αποτέλεσμα, μία ισοπαλία και τον πρώτο βαθμό στο τέταρτο αγώνα της στο champions league. Και αμολήσει τις γνωστές μπούρδες, ότι η ΑΕΚ το γύρισε, ότι βρήκε τον εαυτό της.

Ποιος σοβαρός ασχολείται με τον αγώνα με την Μπάγερν. Στέκομαι στο 0-0, αλλά και στη ψόφια παρουσία της πρωταθλήτριας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το περασμένο Σάββατο. Αυτό το παιχνίδι όφειλε να πάρει η ΑΕΚ. Και γιατί χρειαζόταν τους βαθμούς, αλλά και για να δείξει τη διαφορά της με την «χθεσινή» ομάδα του αντιπάλου. Την ομάδα του Παναθηναϊκού που φτιάχτηκε τσάτρα πάτρα μόλις πριν ξεκινήσει η σαιζόν με πρόχειρα υλικά κι όμως δικαιολογημένα είναι η άξια συγχαρητηρίων.

Το στοίχημα της ΑΕΚ είναι ελληνικό. Όχι ευρωπαϊκό. Και στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο μονάχα τον ΠΑΟΚ. Με την απόδοση της, σαν κι αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ απειλείται και από τον Ατρόμητο, και τον Ολυμπιακό, και τον… Παναθηναϊκό.

Κακά τα ψέματα. Ελληνική ομάδα που καταφέρει να κερδίσει από τηλεοπτικό reality show ένα εισιτήριο στο πάρτυ του champions league θέλει πολύ ψωμιά ακόμα για να γίνει δεκτή από την κεντρική είσοδο της γιορτής.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ