ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ; ΕΔΩ!

 

Πήρε φωτιά το Κορδελιό με την… ιστορική απόφαση του διαιτητή να μη δώσει πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ της Λαμίας. Οι παοκτσήδες επιτόπου παραδέχτηκαν τη γκέλα του ρέφερυ και ξεκίνησαν πόλεμο οργανωμένο και οργισμένο:

- Η διαιτησία κυνηγάει τον ΠΑΟΚ, η διαιτησία είναι γιουσουφάκι του Ολυμπιακού.

Συμβαίνει πράγματι αυτό; Δεν το συζητάμε ότι στο πρωτάθλημα 2018-19 τα κοράκια έδωσαν βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και δεν έχει σταματήσει να ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει «ειδικής μεταχείρισης» από τους σφυρικτράκηδες. Συμβαίνει πράγματι αυτό; Μόνον οι τυφλοί δεν είδαν ότι οι διαιτητές σε κάποια ματς αλλοίωσαν το αποτέλεσμα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Άρα; Μία ζωή τα ίδια. Ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει για το… καλό της ομαδάρας του. Κι όταν λέμε ο καθένας, εννοούμε ΟΛΟΙ. Όλες οι ομάδες. Που σημαίνει, τι;

Δεν άλλαξε τίποτα, παρά το γεγονός ότι η διαιτησία στο πρωτάθλημα είναι πλέον υπό την εποπτεία των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών. Με αλλοδαπούς αρχιδιαιτητές.

Γιατί, όμως, στο ντόπιο κωλοπρωτάθλημα εδώ και 200 χρόνια κυριαρχεί η παρασκηνιακή παρουσία της διαιτησίας; Απλούστατη η απάντηση. Επειδή είναι πονηροί οι πρόεδροι των ομάδων, όχι οι διαιτητές, οι οποίοι απλά ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ, προκειμένου να επιβιώσουν, να κάνουν «χατήρια». Οι διαιτητές είναι τα θύματα, θύτες τα αφεντικά των ομάδων.

- Δεν είναι πουλημένος ο διαιτητής, είναι διεφθαρμένος αυτός που τον χρηματίζει.

- Δεν γαμιέται η διαιτησία, το ποδόσφαιρο το πηδάει η προεδράρα, που έχει τα φράγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!