ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΥ... ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ

 

Πανηγυρίστηκε η πρόκριση της ΑΕΚ στο champions league. Δικαιολογημένα αφού η πρωταθλήτρια Ελλάδος απόκλεισε δύο ομάδες για να βρεθεί στον ομίλους της μεγάλης διοργάνωσης. Την Σέλτικ Σκωτίας και κάποια Βιντεότον Ουγγαρίας.

Τελικά, η ΑΕΚ αντί να χαρεί την παρουσία της στο champions league γνώρισε την ταπείνωση στην Ευρώπη. Επόμενο, όμως, όταν αποδείχτηκε ότι μειονεκτεί ξεκάθαρα σε σύγκριση με τους αντιπάλους της. Έξι παιχνίδια, έξι ήττες.

Αυτό δεν λέγεται γιορτή. Πρόκειται για βασανιστήριο. Λες και η ΑΕΚ δεν προσκλήθηκε να παραστεί στο λαμπερό πάρτυ του champions league, αλλά «τρούπωσε» μπαίνοντας από την πίσω πόρτα υπηρεσίας, όχι την κεντρική πόρτα της γιορταστικής αίθουσας.

Η ΑΕΚ έχασε χθες και από την προβληματική Μπενφίκα. Μία ομάδα της σειράς. Κι όμως, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, όνομα βαρύ στο παρελθόν, σήμερα μακριά από την βιτρίνα της Ευρώπης, είχε απόλυτη υπεροχή με αντίπαλο την ΑΕΚ. Κι ασφαλώς «δικαιούται» το τρίποντο.

Τρία γκολ έβαλε στο ΟΑΚΑ η Μπενφίκα, μονάχα ένα στη Λισαβώνα. Κι αυτό στο 88 και από στημένη φάση. Η ΑΕΚ; Από το πρώτο λεπτό έκανε… αντίσταση στην αγωνιστική… φλυαρία της Μπενφίκα. Τι άλλο περισσότερο να κατάφερνε η ΑΕΚ; Δεν είναι μέσα στις δυνατότητες της να διεκπεραίωνε την «διαδικασία» της συμμετοχής στο champions league με «αξιοπρεπή» παρουσία.

Για την ΑΕΚ Δεν υπάρχει αδικία. Ούτε ατυχία. Το απόλυτο αρνητικό του ''6 στα 6'' το λέει όλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ… 1960