ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΤΗ… ΓΚΕΛΑ

 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός χάνει στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ. Ήττα που δεν ισοδυναμεί με απώλεια τριών βαθμών, αλλά έξι! Αν, δηλαδή, έχανε ο ΠΑΟΚ, τότε η βαθμολογία σήμερα θα ήταν μόλις δυο πόντους σε βάρος του Ολυμπιακού, όχι οκτώ! Επειδή ο ΠΑΟΚ θα έχανε το τρίποντο και θα το έκανε παντελόνι ο Ολυμπιακός.

Με τα ''εάν'' και ''αν'' δεν βγαίνει ο πρωταθλητής. Ό,τι έγινε, έγινε. Και ό,τι πρόκειται να γίνει ουδείς το προβλέπει με σιγουριά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας τους, αλλά δεν λησμονούν πως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετά από τέσσερις νίκες σερί, στραβοπάτησε την πέμπτη αγωνιστική σε δικό της παιχνίδι. Έχασε ένα άχαστο παιχνίδι. Ο μεν ΠΑΟΚ στο Φάληρο δεν έκανε ούτε ευκαιρία, ο δε Ολυμπιακός έχασε τα άντερα του να σκοράρει.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε εκτός τον Ολυμπιακό, θα κρατούσε σήμερα διαφορά 8 βαθμών; Υπάρχει απάντηση πληρωμένη! Πιθανόν ο ΠΑΟΚ να είχε περισσότερους βαθμούς πάνω από τον… διώκτη του. Είπαμε. Με εικασίες δεν βγαίνει δουλειά. Ποτέ. Ο Ολυμπιακός να είχε κι άλλες ήττες, όπως με ΟΦΗ. Να έκανε κι άλλες γκέλες, όπως με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, μετά από 17 αγώνες, το πράμα είναι ξεκάθαρο. Ο πολύ καλός Ολυμπιακός κυνηγάει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν χάνει έδαφος. Για τα ιστορικά του δεδομένα παρουσιάζει μοναδική σταθερότητα παραγωγής αποτελεσμάτων. Μέχρι σήμερα έχει αποφύγει τη γκραν σουξέ αποτυχία, την οποία… δικαιούται να κάνει. Πότε; Άγνωστο κι αν θα του προκύψει, τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΥΓΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ