Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΣΙΓΟΥΡΕΥΕΙ ΤΟ… ΣΙΓΟΥΡΟ

 

Οκτώ βαθμούς διαφορά έχει ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό κι όμως φοβάται τον μοναδικό αντίπαλο του. Μήπως, του κλέψει το πρωτάθλημα, τελικά.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει επτά (!!!) προσθήκες στο ρόστερ, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αν ο ΠΑΟΚ, κακά τα ψέματα, ήταν πίσω οκτώ βαθμούς, δεν θα έκανε καν κουβέντα για πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, όμως, ελπίζει, το πιστεύει. Και με την αύρα του απειλεί.

Είναι σίγουρο ή σχεδόν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο τελικός θριαμβευτής. Λόγω της διαφοράς των 8 βαθμών, λόγω του ότι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Και λόγω της απόλυτα αξιόπιστης πορείας του τη σαιζόν 2018-19. Να, όμως, που το σίγουρο πρωτάθλημα, αν υπάρχει… σίγουρο, ο ΠΑΟΚ θέλει να το παρασιγουρέψει.

Πήρε Σβιντίρσκι, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Ίνγκανσον, επανέφερε τους δανεικούς Ενρίκε, Γιαννούλη, Μυστακίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε πλήρες ρόστερ. Και δεν είχε σε τέτοιο βαθμό ανάγκη ενίσχυσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι, την περασμένη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ πήγε περίφημα. Έβαλε στα δίκτυα του ΠΑΣ Γιάννενα, άλλο ότι πέτυχε μονάχα δύο γκολ. Είπαμε. Εκεί που έφτασε το πράμα το πρώτο που σκέπτονται στον ΠΑΟΚ είναι να μη ρισκάρουν την απώλεια του πρωταθλήματος, ακόμα κι αν το έχουν εξασφαλίσει κατά 97%.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ Η Η ΠΟΡΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΙΡΑ