ΣΜΟΚΙΝ Ο ΠΑΟΚ, ΦΟΡΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ

 

''Αυτός είναι ο άξιος πρωταθλητής;... '', αναρωτιόντουσαν οι αφελείς και όσοι δεν συμπαθούν τον ΠΑΟΚ. Για την αρνητική κριτική και την απαξίωση του, δικαίωμα έδωσε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ με την πολύ κακή απόδοση χθες στην Τούμπα κόντρα στον Άρη. Η σοβαρή κουβέντα δεν είναι ''ποιος ΠΑΟΚ;... '', αλλά για να κάνουμε ταμείο σε ποιο πρωτάθλημα παίζει. Ποιο πρωτάθλημα παίρνει ο ΠΑΟΚ, ποιο πρωτάθλημα χάνει η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Και τι έκανε ο αντίπαλος, ο Άρης, ο καλύτερος του ΠΑΟΚ; Απέναντι στον σίγουρο πρωταθλητή που… αποφάσισε να κρατήσει δυνάμεις εν όψει της μεθαυριανής ρεβάνς κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Αφού έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σχεδόν αδιαφόρησε με Άρη, προκειμένου να τα δώσει όλα και να πάρει την πρόκριση από τον νικητή του πρώτου αγώνα Πανιώνιο με 2-1.

Τι, λοιπόν, είδαμε από τον Άρη; Να φτάνει μονάχα μια φορά στην αντίπαλη εστία. Να κάνει ένα σουτ και μ’ αυτό να ισοφαρίζει 1-1.

Ανώτερος ο Άρης, πιο ομάδα, με αγωνιστική συνοχή, έπεφτε με ορμή πάνω στον αντίπαλο και τη μπάλα, αλλά ήταν λίγος, ελάχιστος στον τομέα της δημιουργίας. Έβγαινε μπροστά ο Άρης, ήταν επιθετικός, όμως του έλειψαν οι φάσεις.

Ο τερματοφύλακας του Άρεως δεν χρειάστηκε να… πέσει στο χορτάρι. Όρθιος αντιμετώπισε τον πολύ κακό ΠΑΟΚ. Σ’ ένα μόνο σουτ από σέντρα, με ταχύτητα ενάμισυ χιλιόμετρο την ώρα, ο Κουέστα υποχρεώθηκε να… σκύψει.

Ο μεν Άρης, λοιπόν, βγήκε στο γήπεδο με τη φόρμα εργασίας. Να κυνηγήσει το αποτέλεσμα, να πουλήσει ακριβά το δέρμα του. Ο δε ΠΑΟΚ έτοιμος για κοσμική έξοδο, φόρεσε βραδυνό ένδυμα, σμόκιν και παπιγιόν, και αφού κοιτάχτηκε στον καθρέπτη μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ''ΝΟΗΜΑ'' ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ